torsdag 29 september 2011

Hittade kartan!

Här är den - svartvit tavla nummer två, eller då en textkarta över Storbritannien och Nordirland. Snygg, non?

För en närmare titt, kolla in Rocket St George. Tavlan kostar, oinramad, £43 plus frakt. Rätt okej ändå. Nu bara till att bestämma sig...man skulle ju till och med kunna vara så hädisk att man färglägger de platser på kartan där man bott/varit. Hade kunnat bli lite kul.

onsdag 28 september 2011

Mer konst till folket!

Jag gillar tavlor, skulpturer och annan konst. Tyvärr har jag lite svårt för att bestämma mig för vad jag vill ha bara, vilket brukar leda till att jag får önska mig tavlor för att få några. Nu på senare tid har jag förhoppningsvis börjat få lite mer stabil smak, med bland annat nedanstående roliga Paris-karta från Famille Summerbelle inköpt. Inte inramad ännu dock, vilket jag har lite dåligt samvete för.


Via Trendenser fick jag så upp ögonen för Martin Nicolausson - hans övriga tryck är inget som direkt intresserar mig, men detta var läckert! Särskilt när man, som jag, haft en fixering vid smycken från väldigt tidig ålder. Nu får jag bara se om jag lyckas vinna i tävlingen hos AnnaLeenas Hem - det vore klart billigare än att köpa den själv (verkar dock vara något fel på kommentatorfältet för tillfället). Sugen är jag dock, trots att den i allt nästan bryter mot de tavlor jag har idag - svartvitt, mörkt, figurativt. Men man får väl lov att bredda sig!


Jag har också ramlat över en karta någonstans i en brittisk webshop som föreställde Storbritannien, men uppbyggt av text - en massa städer och småorter. Den skulle jag väldigt gärna vilja ha, men nu hittar jag inte hemsidan igen. Bu.

lördag 24 september 2011

Varför nöja sig med skuggning?

Jag vet inte hur snyggt det här egentligen är, men det är den fräckaste "ögonskugga" jag sett! Trots att märket Maybelline aldrig riktigt funkat för mig har de uppenbarligen makeupartister som gör det.
Foto: Kicki Norman på Daisy Beauty

torsdag 22 september 2011

Höstshopping

Det för mig mycket ovanliga att jag inte egentligen behöver så mycket har nu inträffat. I höst har jag egentligen bara behov av en ny vinterjacka och ett par vinterskor, något som inte inträffat..någonsin, tror jag.

Igår provade jag denna, från Röhnisch. Varm, snygg (gillar att den har dragsko i midjan), men bara vattenresistent. Jag skulle önska mig en beskrivning på vad det egentligen innebär - klarar den sydsvensk vinter med allt vad det innebär, eller borde jag satsa på vattentätt?

(bild från Röhnischs hemsida)

lördag 17 september 2011

Två par jeans för - ingenting

Ja, kanske inte helt ingenting, men två par för 400 är ändå väldigt billigt. Jag har nu, tack vare en utförsäljning jag trillade förbi på lunchen igår, blivit stolt ägare till mina första par Acne-jeans. För två hundra styck.